Система психологічних тренінгів як засіб формування стресостійкості у працівників поліції - Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Вікторія Доценко (Актуальні напрями психопрофілактичних заходів у закладах вищої освіти: матеріали І Всеукр. кругл. столу (м. Дніпро, 18 трав. 2018 р.). – Дніпро: ДДУВС, 2018. – С. 36-40, 2018)
The paper analyzes the peculiarities of the are used of the system of psychological trainings as a possible means of forming the stress resistance of police officers. Trainings for police officers at the training stage are presented: Adaptation, Stress and Lifestyle, and Professional Stress. У роботі аналізуються особливості застосування системи психологічних тренінгів як можливого засобу формування стресостійкості у працівників поліції. Представлені тренінги для працівників поліції на етапі фахової підготовки: «Адаптація», «Стрес і стиль життя», «Професійний стрес». В работе анализируются особенности применения системы психологических тренингов как возможного средства формирования стрессоустойчивости у работников полиции. Представлены тренинги для сотрудников полиции на этапе профессиональной подготовки: «Адаптация», «Стресс и стиль жизни», «Профессиональный стресс».
Keywords: psychological resources; stress resistance; professional formation; police officers; стрес; стресостійкість; працівники поліції; психологічний тренінг