Особливості розпорядження правом на комп’ютерну програму - Єльніков, О. О.; Yelnikov, O. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 69-72, 2016)
Зазначено, що при розпорядженні правом на комп’ютерну програму слід виходити із концепції авторсько-правової охорони комп’ютерної програми та особливостей укладення цивільно-правових договорів у цій сфері.

It is noted that when disposing of the right to a computer program, one should proceed from the concept of copyright protection of a computer program and the peculiarities of concluding civil law contracts in this area.

При распоряжении правом на компьютерную программу следует исходить из концепции авторско-правовой охраны компьютерной программы и особенностей заключения гражданско-правовых договоров в этой сфере.
Єльніков, О. О. Особливості розпорядження правом на комп’ютерну програму / Олексій Олексійович Єльніков // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 17 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 69-72.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; право інтелектуальної власності; intellectual property rights; право интеллектуальной собственности; авторське право; сopyright; авторское право; комп’ютерні програми; computer programs; компьютерные программы