Окремі проблеми укладання та зміни трудового договору - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234; Гоц, В. Я.; Hots, V. Ya. (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 228-232, 2012)
Досліджено проблеми законодавчого визначення поняття «трудовий договір», порядку застосування випробування та конкурсного відбору при прийнятті на роботу, а також окремі проблеми застосування переведень і переміщень. Надано рекомендації із вдосконалення відповідного законодавства.

Problems of legislative definition of the concept «labor agreement», order of application of test and competitive selection at acceptance for work, and also separate problems of application of transfers and displacements are researched. The recommendations about improvement of the relevant legislation are provided.

Исследованы проблемы законодательного определения понятия «трудовой договор», порядка применения испытания и конкурсного отбора при принятии на работу, а также отдельные проблемы применения переводов и перемещений. Предоставлены рекомендации по усовершенствованию соответствующего законодательства.
Separate problems of drawing up and changing of the labor agreement
Отдельные проблемы составления и изменения трудового договора
Мельник, К. Ю. Окремі проблеми укладання та зміни трудового договору / К. Ю. Мельник, В. Я. Гоц // Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 228-232.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labor legal relations; трудовий договір; трудовой договор; labor agreement; конкурсний відбір; конкурсный отбор; competitive selection