Номінаційна функція в системі функцій Верховної Ради України - Назаренко, Я. М.; Nazarenko, Ya. M. (Право і безпека. - 2010. - № 3 (35). - С. 35-38, 2010)
Проаналізовано правову природу номінаційної функції законодавчого органу. Важливе місце відведено характеристиці співвідношення номінаційної та інших функцій Верховної Ради України.

The legal nature of the nomination function of the legislature is examined. The important place is occupied by the characteristic ratio of nomination and other functions of the Verkhovna Rada of Ukraine.

Проанализирована правовая природа номинационной функции законодательного органа. Важное место в работе отведено характеристике соотношения номинационной и других функций Верховной Рады Украины.
Nomination function in the system of the functions of the Verkhovna Rada of Ukraine
Номинационная функция в системе функций Верховной Рады Украины
Keywords: Верховна Рада України; Verkhovna Rada of Ukraine; Верховная Рада Украины; функції парламенту; functions of the parliament; функции парламента; номінаційна функція; nomination function; номинационная функция