Забезпечення профілактики делінквентної поведінки неповнолітніх в умовах карантину - Бондзик, Д. М.; Bondzyk, D. M.; Нікішкін, Б.; Nikishkin, B. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 31-33, 2020)
Розглянуто проблеми формування ефективних програм профілактики делінквентної поведінки неповнолітніх в умовах карантину, які пов’язані з відсутністю достатньої кількості апробованих технік, теоретично обґрунтованих моделей. The problems of forming effective programs for the prevention of delinquent behavior of minors in quarantine, which are associated with the lack of a sufficient number of proven techniques, theoretically sound models. Рассмотрены проблемы формирования эффективных программ профилактики делинквентного поведения несовершеннолетних в условиях карантина, которые связанны с отсутствием достаточного количества апробированных техник, теоретически обоснованных моделей.
Бондзик, Д. М. Забезпечення профілактики делінквентної поведінки неповнолітніх в умовах карантину / Бондзик Дмитро Миколайович, Нікішкін Борис // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 31-33.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Психологія. Рsychology. Психология; делінквентна поведінка; делинквентное поведение; delinquent behavior; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; профілактика; профилактика; prevention; карантин; quarantine