Щодо особливостей діяння, передбаченого ст. 150-1 Кримінального кодексу України - Дегтярьова, І. В.; Dehtiarova, I. V. (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 229-232, 2011)
Розглянуто особливості діяння, передбаченого ст. 150-1 КК України, що полягає у використанні малолітньої дитини для заняття жебрацтвом, та можливі форми використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом.

Features of the act provided by item 150-1 of Criminal Code of Ukraine which consists in use of the juvenile child for employment by begging and possible forms of use of the juvenile child for employment by begging are considered.

Рассмотрены особенности деяния, предусмотренного ст. 150-1 уголовного кодексу Украины, которое заключается в использовании малолетнего ребенка для занятия попрошайничеством, и возможные формы использования малолетнего ребенка для занятия попрошайничеством.
To the features of the act provided by item 150-1 of the Criminal Code of Ukraine
Относительно особенностей деяния, предусмотренного ст. 150-1 Уголовного кодекса Украины
Дегтярьова, І. В. Щодо особливостей діяння, передбаченого ст. 150-1 Кримінального кодексу України / І. В. Дегтярьова // Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 229-232.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; малолітня дитина; малолетний ребенок; juvenile child; жебрацтво; попрошайничество; begging; форми використання дитини; формы использования ребенка; forms of use of the child