Вплив проведення процедур сквіз-аут на корпоративний сектор економіки України - Павленко, Н. В.; Pavlenko, N. V.; Павленко Наталія Вікторівна (Інституційний розвиток соціально-економічних систем: національна економіка у глобальному середовищі : збірник наукових праць за матеріалами X Міжнародної науково-практичної конференції (м. Полтава, 15–17 травня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018., 2018)
В роботі розглядаються причини запровадження операцій сквіз-аут та їх наслідки для фунціонування корпоративного сектору економіки України. Доводиться, що проведення операцій сквіз-аут є черговим етапом первісного нагромадження капіталу в економіці України. The paper considers the reasons for the implementation of the squeeze-out operations and their implications for the functioning of the corporate sector of the Ukrainian economy. It turns out that the operation of the squeeze-out is the next stage of the primary accumulation of capital in the Ukrainian economy. В работе рассматриваются причины введения операций сквиз-аут и их последствия для функционирования корпоративного сектора экономики Украины. Доказывается, что проведение операций сквиз-аут является очередным эпатом первоначального накопления капитала в экономике Украины.
Keywords: економіка України; economy of Ukraine; экономика Украины; операції сквіз-аут; squeeze out operation; операции сквиз-аут; первісне нагромадження капіталу; primary accumulation of capital; первоначальное накопление капитала; права власності; ownership rights; права собственности; корпоративний сектор; corporate sector; корпоративный сектор