Підтримання правопорядку Національною поліцією в умовах воєнного стану - Чобот, Р.; Chobot, R. (Організаційно-правове забезпечення національної безпеки в умовах воєнного стану: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Кропивницький, 7 лип. 2023 р.). – Кропивницький: ДонДУВС, 2023. – С. 313-315, 2023)
Розглянуто питання забезпечення Національною поліцією публічної безпеки та порядку в умовах воєнного стану. Конкретизовано та висвітлено роль поліцейської діяльності в цьому напрямі.

The issue of ensuring public safety and order by the National Police under martial law was considered. The role of police activity in this direction is specified and highlighted.

Рассмотрены вопросы обеспечения Национальной полицией публичной безопасности и порядка в условиях военного положения. Конкретизирована и освещена роль полицейской деятельности в этом направлении.
Keywords: Національна поліція України; National Police of Ukraine; Национальная полиция Украины; правопорядок; law and order; воєнний стан; martial law; военное положение; публічний порядок та безпека; public order and security; публичный порядок и безопасность