Роль громадських формувань у процесі взаємодії міліції та населення - Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Джафарова Олена В'ячеславівна (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 272-275, 2002)
Розглянуто історію залучення громадян до охорони громадського порядку. Зазначено, що успішність вирішення завдань, пов’язаних із залученням населення до охорони громадського порядку та профілактики правопорушень, значною мірою залежить від ефективності організації роботи органів внутрішніх справ у даному напрямку, а також активності самого населення. The history of involving citizens in the protection of public order is considered. It is noted that the success of solving tasks related to the involvement of the population in the protection of public order and crime prevention depends largely on the effectiveness of the organization of internal affairs in this area, as well as the activity of the population. Рассмотрена история привлечения граждан к охране общественного порядка. Отмечено, что успешность решения задач, связанных с привлечением населения к охране общественного порядка и профилактике правонарушений, в значительной степени зависит от эффективности организации работы органов внутренних дел в данном направлении, а также активности самого населения.
The role of public formations in the process of interaction between the police and the population
Роль общественных формирований в процессе взаимодействия милиции и населения
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; громадські формування; общественные формирования; community formations; історичний аспект; исторический аспект; historical aspect; взаємодія міліції з населенням; взаимодействие милиции с населением; police interaction with the population; охорона громадського порядку; охрана общественного порядка; protection of public order