Деякі аспекти реалізації судової практики щодо скасування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 130 - 133, 2022)
Розкрито деякі аспекти реалізації судової практики щодо скасування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). Раскрыты некоторые аспекты реализации судебной практики по отмене специальных экономических и других ограничительных мер (санкций). Some aspects of the implementation of judicial practice on the abolition of special economic and other restrictive measures (sanctions) are revealed.
Шатрава С. О. Деякі аспекти реалізації судової практики щодо скасування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) / С. О. Шатрава // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 130 - 133.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міжнародне право. International Law. Международное право; санкції; судова практика; економічні обмежувальні заходи; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; права людини; санкции; судебная практика; экономические ограничительные меры; права человека; sanctions; judicial practice; economic restrictive measures; Human Rights