Інформаційне забезпечення управління як елемент ефективного менеджменту в органах внутрішніх справ - Пєтков, С. В.; Pietkov, S. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 180-194., 2005)
Розглянуто інформаційне забезпечення управління як елемент ефективного менеджменту в органах внутрішніх справ. Рассмотрено информационное обеспечение управления как элемент эффективного менеджмента в органах внутренних дел. Management information support is considered as an element of effective management in law enforcement agencies.
Пєтков, С. В. Інформаційне забезпечення управління як елемент ефективного менеджменту в органах внутрішніх справ / С. В. Пєтков // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 180-194.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційне забезпечення; information support; информационное обеспечение; управління в органах внутрішніх справ; управление в органах внутренних дел; менеджмент; management; органи внутрішніх справ; органы внутренних дел; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс