Поняття та види загальних принципів інформаційного права України - Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 41-48, 2009)
Досліджено основні принципи інформаційного права. На підставі аналізу наукових точок зору та відповідних нормативно-правових актів розроблено авторське бачення поняття та видів принципів інформаційного права, які є важливим інструментом теоретичного аналізу галузі інформаційного права, її предмета, метода, галузевого механізму правового регулювання. The basic principles of informative law are researchеd. On the basis of scientific points of view and proper normative and legal acts the author’s seeing of concept and principles of information law, which are important instrument of theoretical analysis of the field of information law, its object, method of a particular branch mechanism of the legal regulation, is developed. Исследованы основные принципы информационного права. На основе научных точек зрения и соответствующих нормативно-правовых актов разработано авторское видение понятия и принципов информационного права, которые являются важным инструментом теоретического анализа отрасли информационного права, её предмета, метода, отраслевого механизма правового регулирования.
The concept and types of general principles of information law of Ukraine
Понятие и виды общих принципов информационного права Украины
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Інформаційне право. Information law. Информационное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принципи інформаційного права; принципы информационного права; principles of informative law; види; виды; types; поняття; понятие; concept; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation