Стажування як процес підготовки та адаптації працівників органів внутрішніх справ до майбутньої професійної діяльності - Селюков, В. С.; Seliukov, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6690-6484 (Наше право. - 2011. - № 3. - С. 56-60, 2011)
В статті розглянуті спірні питання щодо змісту поняття стажування, визначені основні його цілі. Значну увагу зосереджено на адаптивній функції стажування для молодих спеціалістів. Вказані позитивні моменти стажування.

The controversial questions of the nature of the concept of probation are examined in the article, its main goals are defined. Special attention is focused on the adaptive function of young professionals probation. There are pointed the positive aspects of probation.

В статье рассмотрены спорные вопросы относительно содержания понятия стажировки, определены её основные цели. Большое внимание уделено рассмотрению адаптивной функции стажировки для молодых специалистов. Указаны положительные моменты стажировки.
Селюков, В. С. Стажування як процес підготовки та адаптації працівників органів внутрішніх справ до майбутньої професійної діяльності / Вадим Сергійович Селюков // Наше право. - 2011. - № 3. - С. 56-60
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; стажування; підготовка кадрів; набуття досвіду; адаптація; післядипломна освіта; практичне закріплення знань; стажировка; подготовка кадров; personnel training; приобритение опыта; адаптация; последипломное образование; post-graduate education; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика