Проблеми оцінювання ефективності матеріально-технічного та фінансового забезпечення внутрішніх військ МВС України - Руколайніна, І. Є.; Rukolainina, I. Ye.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6010-0570 (Форум права. – 2012. – № 1. – С. 845–848, 2012)
Охарактеризовані основні проблеми матеріально-технічного та фінансового забезпечення внутрішніх військ МВС України. Визначено нормативно-правові акти, що регламентують діяльність матеріально-технічного та фінансового забезпечення внутрішніх військ МВС України.

The main problems material and financial provision of internal troops of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine are described. Regulatory legal acts which one regulates activity material and financial provision of internal troops of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine are spotted.

Охарактеризованы основные проблемы материально-технического и финансового обеспечения внутренних войск МВД Украины. Определены нормативно-правовые акты, которые регламентируют деятельность материально-технического и финансового обеспечения внутренних войск МВД Украины.
Problems of Estimation of Performance Material That of Financial Provision of Internal Troops of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine
Проблемы оценивания эффективности материально- технического та финансового обеспечения внутренних войск МВД Украины
Руколайніна, І. Є. Проблеми оцінювання ефективності матеріально-технічного та фінансового забезпечення внутрішніх військ МВС України [Електронний ресурс] / І. Є. Руколайніна // Форум права. – 2012. – № 1. – С. 845–848. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-1/12rievmu.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; нормативно-правовий акт; фінансове забезпечення; матеріально-технічне забезпечення; внутрішні війська; нормативно-правовой акт; финансовое обеспечение; материально-техническое обеспечение; внутренние войска; normative and legal act; financial support; logistical support