Роль правової ідеології в тлумаченні норм права - Михайлович, Д. М.; Mykhailovych, D. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 235 - 240, 2006)
Розкриваються особливості впливу правосвідомості (і зокрема – правової ідеології як найважливішої її складової) на тлумачення норм права. Раскрываются особенности влияния правосознания (и в частности - правовой идеологии как важнейшей ее составляющей) на толкование норм права. The features of the influence of justice (and in particular, legal ideology as its most important component) on the interpretation of the rules of law are revealed.
Михайлович, Д. М. Роль правової ідеології в тлумаченні норм права / Д. М. Михайлович // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 235 - 240
Keywords: тлумачення норм права; толкования норм права; законодавець; законодатель; юридичне тлумачення; юридическое толкование; правова ідеологія; правовая идеология