Знедержавлення легітимності як фактор кримінальних порушень правил дорожнього руху - Данильченко, Ю. Б.; Danylchenko, Yu. B.; Орлов, Ю. В.; Orlov, Y. V.; Орлов Юрій Володимирович (ІІ Міжнародна науково-практична конференція Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського до 105-ї річниці від заснування університету : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(м. Київ, 17-18 жовт. 2023 р.). – Львів – Торунь : Liha-Pres, 2023. – С. 64-67, 2023)
Розглянуто причини і наслідки кризи соціальної ідентичності та знедержавлення легітимності в Україні. Розкриті фактори, що визначають найбільш загальні, генеральні напрями і тенденції соціогенезу, розвитку правової, політичної, економічної, культурної систем суспільства.

The causes and consequences of the crisis of social identity and denationalization of legitimacy in Ukraine are considered. The factors determining the most general, general directions and trends of sociogenesis, development of legal, political, economic, and cultural systems of society are revealed.

Рассмотрены причины и последствия кризиса социальной идентичности и легитимности в Украине. Раскрыты факторы, определяющие наиболее общие, генеральные направления и тенденции социогенеза, развитие правовой, политической, экономической, культурной систем общества.
Keywords: Україна; кримінологія; легітимність; знедержавлення легітимності; криза соціальної ідентичності; українці; Ukraine; criminology; legitimacy; Украина; криминология; легитимность