Вплив інноваційних підходів на професійну самоідентифікацію та професійну кар’єру в психології - Світличний, В. А.; Svitlychnyi , V. A.; Товстик, В. О.; Tovstyk, V. O. (Забезпечення психологічної допомоги в секторі безпеки та оборони України : зб. тез ІІ Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ, 30 трав. 2023 р.). – Київ, 2023. - С. 196-197, 2023)
Стверджено, що вплив інноваційних підходів на професійну самоідентичність психологів може бути значним, оскільки інноваційні підходи можуть сприяти розробці нових підходів у психотерапії та підвищувати рівень ефективності професійної діяльності психолога. Крім того, інноваційні методи навчання та розвитку можуть надати психологам більше можливостей підтримувати мотивацію та інтерес до професії та вдосконалювати свої навички.

It is argued that the impact of innovative approaches on the professional self-identity of psychologists can be significant, as innovative approaches can contribute to the development of new approaches in psychotherapy and increase the level of the effectiveness of the psychologist's professional activity. In addition, innovative training and development methods can provide psychologists with more opportunities to maintain motivation and interest in the profession and improve their skills.

Утверждено, что влияние инновационных подходов на профессиональную самоидентичность психологов может оказаться значительным, поскольку инновационные подходы могут способствовать разработке новых подходов в психотерапии и повышать уровень эффективности профессиональной деятельности психолога. Кроме того, инновационные методы обучения и развития могут предоставить психологам больше возможностей поддерживать мотивацию и интерес к профессии и усовершенствовать свои навыки.
Keywords: інноваційні підходи; innovative approaches; инновационные подходы; професійна самоідентичність; professional self-identity; профессиональная самоидентичность; психолог; psychologist; професійний розвиток; professional development; профессиональное развитие