Матеріальна відповідальність поліцейських - Гончарук, В. В.; Honcharuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8157-0130 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 163-165., 2019)
Автор надав висновок та вказав, що матеріальна відповідальність поліцейських поділяється на обмежену, повну та підвищену. В свою чергу, вид відповідальності залежить від особливостей служби, посадових обов’язків працівників, способу заподіяння шкоди, ступеня і форми вини, стану особи, яка заподіяла шкоду, а також значення та виду майна.

The author gave an opinion and pointed out that the material liability of the police is divided into limited, full and increased. In turn, the type of liability depends on the characteristics of the service, the duties of employees, the method of causing harm, the degree and form of guilt, the condition of the person who caused the damage, as well as the value and type of property.

Автор дал заключение и указал, что материальная ответственность полицейских делится на ограниченную, полную и повышенную. В свою очередь, вид ответственности зависит от особенностей службы, должностных обязанностей работников, способа причинения вреда, степени и формы вины, состояния лица, причинившего ущерб, а также значения и вида имущества.
Гончарук, В. В. Матеріальна відповідальність поліцейських / В. В. Гончарук // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 163-165.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Україна. Ukraine. Украина; матеріальна відповідальність; материальная ответственность; material liability; матеріальна відповідальність поліцейських; материальная ответственность полицейских; liability of the police; обмежена матеріальна відповідальність; ограниченная материальная ответственность; limited liability; повна матеріальна відповідальність; полная материальная ответственность; full liability; підвищена матеріальна відповідальність; повышенная материальная ответственность; increased liability; способи заподіяння шкоди; способы причинения вреда; ways to harm