Напрями, методи і форми національно-патріотичного виховання курсантів та студентів у закладі вищої освіти МВС України - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/ 0000-0002-6898-964X (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 15-17, 2023)
Розглянуто питання, пов’язані з національно-патріотичним вихованням курсантів та студентів. Показано можливості виховної роботи при здійсненні патріотичного виховання майбутніх офіцерів поліції. Розкрито зміст, напрями, методи і форми роботи із студентською молоддю у закладі вищої освіти МВС України.

Issues related to the national-patriotic education of cadets and students were considered. The possibilities of educational work in the implementation of patriotic education of future police officers are shown. The content, directions, methods and forms of work with student youth in the institution of higher education of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine are disclosed.

Рассмотрены вопросы, связанные с национально-патриотическим воспитанием курсантов и студентов. Представлены возможности воспитательной работы при осуществлении патриотического воспитания будущих офицеров полиции. Раскрыты содержание, направления, методы и формы работы со студенческой молодежью в заведении высшего образования МВД Украины.
Клочко, А. М. Напрями, методи і форми національно-патріотичного виховання курсантів та студентів у закладі вищої освіти МВС України / Анатолій Миколайович Клочко // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 15-17.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; національно-патріотичне виховання; national and patriotic education; национально-патриотическое воспитание; курсанти; cadets; курсанты; студенти; students; студенты; виховна робота; educational activities; воспитательная работа