Незаконне полювання: кримінологічна характеристика та запобігання : дисертація - Горбунова, К. В.; Horbunova, K. V.; Катерина Горбунова (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
Дисертацію присвячено кримінологічній характеристиці незаконного полювання в Україні, визначенню детермінант цього явища та розробленню на основі такої характеристики заходів запобігання кримінальним правопорушенням за статтею 248 Кримінального кодексу України.

The dissertation is devoted to the criminological characteristics of illegal hunting in Ukraine, the identification of the determinants of this phenomenon and the development, based on such characteristics, of measures to prevent criminal offenses under Article 248 of the Criminal Code of Ukraine.
Keywords: Україна; Дисертації. Dissertations; 081 – Право; незаконне полювання; кримінологічна характеристика; запобігання незаконному полюванню; Dissertations; illegal hunting; criminological characteristics; preventing illegal hunting