Психолого-правові аспекти супроводу вагітності в умовах воєнного стану - Малєєва, К. А.; Malieieva, K. A. (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 75-77, 2022)
Обґрунтовано доцільність приділяти достатню увагу питанню психолого-правового супроводу вагітних в умовах воєнного стану.

The expediency of paying sufficient attention to the issue of psychological and legal support of pregnant women in the conditions of martial law is substantiated.

Обоснована необходимость уделять достаточное внимание вопросу психолого-правового сопровождения беременных в условиях военного положения.
Малєєва, К. А. Психолого-правові аспекти супроводу вагітності в умовах воєнного стану / Кристина Анатоліївна Малєєва // Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Нац. поліція України та ін. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 75-77.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; війна; воєнний стан; вагітність; супровід вагітності; Україна. Ukraine. Украина; war; martial law; pregnancy; pregnancy support; война; военное положение; беременность; сопровождение беременности