До характеристики трудо-правових принципів правового регулювання кадрового забезпечення органів Національної поліції України - Гарбузюк, К. Г.; Harbuziuk, K. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6714-5074 (Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.). - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 129-132, 2021)
Наведено коло керівних ідей, які становлять систему принципів правового регулювання кадрового забезпечення працівників поліції.

The range of guiding ideas that make up the system of principles of legal regulation of staffing of police officers is given.

Приведен круг ведущих идей, которые составляют систему принципов правового регулирования кадрового обеспечения сотрудников полиции.
Гарбузюк, К. Г. До характеристики трудо-правових принципів правового регулювання кадрового забезпечення органів Національної поліції України / Гарбузюк К. Г. // Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 129-132.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; трудо-правові принципи; трудо-правовые принципы; labor law principles; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; staffing