Усовершенствование тренировочного процесса кикбоксеров на этапе непосредственной подготовки к соревнованиям - Проскурнин, А. В.; Proskurnin, A.V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2850-3411 (Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств: зб. наук. пр. X Міжнар. Інтернет наук.-метод. конф., м. Харків, 25 груд. 2016 р. - Харків, 2016. - С. 246 - 252, 2016)
Проведена оцінка тренувального імпульсу - інтегрального показника реакції кардіореспіраторної системи. Навчально-тренувальні заняття були стандартизовані за тривалості та спрямованості на розвиток швидкісно-силових якостей, спеціальної витривалості. Встановлено, що удосконалення тренувального процесу кікбоксерів може бути засноване на оцінці змін працездатності і реактивних властивостей кардіореспіраторної системи спортсменів. Визначено спрямованість тренувального процесу і обрані індивідуальні параметри тренувальних навантажень.

The estimation of training impulse is the integral of the rate of reaction of the cardiorespiratory system. Training was standardised in duration and focus on the development of speed-power qualities, endurance special. Found that the improvement of training process of boxers can be based on the evaluation of changes in health and reactive properties of the cardiorespiratory system of athletes. An orientation of the training process and selected individual parameters of the training loads.

Проведена оценка тренировочного импульса - интегрального показателя реакции кардиореспираторной системы. Учебно-тренировочные занятия были стандартизированы по длительности и направленности на развитие скоростно-силовых качеств, специальной выносливости. Установлено, что совершенствование тренировочного процесса кикбоксеров может быть основано на оценке изменений работоспособности и реактивных свойств кардиореспираторной системы спортсменов. Определена направленность тренировочного процесса и выбраны индивидуальные параметры тренировочных нагрузок.
Проскурнин, А. В. Усовершенствование тренировочного процесса кикбоксеров на этапе непосредственной подготовки к соревнованиям / А. В. Проскурин // Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств: зб. наук. пр. X Міжнар. Інтернет наук.-метод. конф., м. Харків, 25 груд. 2016 р. / Нац. акад. Нац. гвард. Укр. : Незал. асоц. служб.-прикл. єдиноборств. - Харків, 2016. - С. 246 - 252.
Keywords: кікбоксинг; спеціальна витривалість; роботоздатність; кардіореспіраторна система; кикбоксинг; kickboxing; специальная выносливость; special endurance; работоспособность; кардиореспираторная система; workability of the cardiorespiratory system; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации