Особливості іншомовної підготовки майбутніх правоохоронців - Статівка, О. О.; Stativka, O. O.; Білоусов, А. В.; Bilousov, A. V.; Олена Статівка (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 60-61, 2023)
Визначено основні критерії навчання іноземної мови та розглянуто психологічні фактори, що сприяють підвищенню мотивації та якості володіння іноземною мовою. Показано необхідність знання і значимість володіння іноземною мовою в умовах міжнародної інтеграції.

The main criteria for learning a foreign language are determined and the psychological factors contributing to the increase in motivation and the quality of foreign language proficiency are considered. The need for knowledge and the importance of mastering a foreign language in the conditions of international integration is shown.

Определены основные критерии обучения иностранному языку и рассмотрены психологические факторы, способствующие повышению мотивации и качества владения иностранным языком. Показана необходимость знания и значимости владения иностранным языком в условиях международной интеграции.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; майбутні правоохоронці; future law enforcement officers; будущие правоохранители; іншомовна підготовка; foreign language training; иноязычная подготовка; мотивація; motivation; мотивация; комунікативна установка; communicative installation; коммуникативная установка; змішане навчання; blended learning; смешанное обучение