Використання інформаційних технологій для захисту від основних видів кіберзлочинів - Грищенко, Д. О.; Hryshchenko, D. O.; Павленко, С. М.; Pavlenko, S. M. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 113-114, 2023)
Розглянуто основні типи кіберзлочинів. Запропоновано різні види захисту від основних видів кіберзлочинів.

The main types of cybercrimes are considered. Various types of protection against the main types of cybercrime are offered.

Рассмотрены основные типы киберпреступлений. Предложены разные виды защиты от основных видов киберпреступлений.
Keywords: кіберзлочинність; застосування інформаційних технологій та технічних засобів; технічні види захисту; киберпреступность; cybercrime; application of information technologies and technical means