Видовий (підродовий) об'єкт кримінальних правопорушень, що вчиняються на повітряному транспорті - Кундеус, В. Г.; Kundeus, V. G.; Vladyslav Kundeus (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 44-47, 2022)
У тезах доповіді розглянуто теоретичну складову поняття об'єкт кримінальних правопорушень, що вчиняються на повітряному транспорті.

The abstracts of the report consider the theoretical component of the concept of the object of criminal offenses committed in air transport.

В тезисах доклада рассмотрена теоретическая составляющая понятия объект уголовных правонарушений, совершаемых на воздушном транспорте.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальні правопорушення, що вчиняються на повітряному транспорті; повітряний транспорт; об'єкт кримінальних правопорушень; уголовные правонарушения, совершаемые на воздушном транспорте; воздушный транспорт; объект уголовных правонарушений; criminal offenses committed in air transport; air transport; object of criminal offenses