Реалізація деяких форм безпосередньої демократії як складових правоохоронної функції держави - Михайлов, М. Б.; Mykhailov, M. B. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 201-204, 2016)
Розкрито особливості реалізації деяких форм безпосередньої демократії як складових правоохоронної функції держави.

The peculiarities of the implementation of some forms of direct democracy as components of the law enforcement function of the state are disclosed.

Раскрыть особенности реализации некоторых форм непосредственной демократии как составляющих правоохранительной функции государства.
Михайлов, М. Б. Реалізація деяких форм безпосередньої демократії як складових правоохоронної функції держави / Михайлов М. Б. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 201-204.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронна функція держави; демократія; правоохранительная функция государства; демократия; democracy; law enforcement function of the state