Поняття та особливості міжнародного контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Форум права. – 2011. – № 2. – С. 635– 642, 2011)
Визначено систему суб’єктів міжнародного контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні. Запропоновано практично значимі критерії їх класифікації. Визначено ознаки цього виду контролю, на підставі яких формулюється його поняття.

The system of subjects of international control is determined after activity of law enforcement authorities in Ukraine. The meaningful criteria of their classification are offered practically. The signs of this type of control are determined which his concept is formulated on the basis of.

Определена система субъектов международного контроля за деятельностью правоохранительных органов в Украине. Предложены практически значимые критерии их классификации. Определены признаки этого вида контроля, на основании которых формулируется его понятие.
Concept and Features of the International Control over Activity of Law Enforcement Bodies in Ukraine
Понятие и особенности международного контроля за деятельностью правоохранительных органов в Украине
Музичук, О. М. Поняття та особливості міжнародного контролю за діяльністю правоохоронних органів в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Музичук // Форум права. – 2011. – № 2. – С. 635– 642 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-2/11momovu.pdf.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міжнародне право .International Law. Международное право; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; міжнародний контроль; международный контроль; international control; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; права людини; права человека; human rights; міжнародні стандарти; международные стандарты; international standards