Безпека та довіра 2022 : за результатами досліджень 2013–2022 років, проведених у Харківській області : монографія - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Науково-дослідна лабораторія з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності; Харківська обласна державна (військова) адміністрація; Департамент оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами; Департамент науки і освіти; Соціологічна асоціація України; Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Матюшкова, Т. П.; et al. (Харків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2023. – 136 с., 2023)
Дослідження здійснено Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності) спільно із Харківською обласною державною (військовою) адміністрацією (департаментом оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами та департаментом науки і освіти), Соціологічною асоціацією України та Головним управлінням Національної поліції в Харківській області в межах комплексної регіональної Програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області на 2020−2022 роки та Плану заходів на 2021–2023 роки з реалізації стратегії розвитку Харківської області на 2021–2027 роки.

The study was carried out by the Kharkiv National University of Internal Affairs (a research laboratory on the problems of psychological support of law enforcement activities) together with the Kharkiv Regional State (Military) Administration (the Department of Defense, Mobilization Work and Interaction with Law Enforcement Bodies and the Department of Science and Education), the Sociological Association of Ukraine and The main department of the National Police in Kharkiv region within the framework of the comprehensive regional Program for ensuring public safety and order and combating crime in the territory of Kharkiv region for 2020-2022 and the Action Plan for 2021-2023 for the implementation of the development strategy of Kharkiv region for 2021-2027.

Исследование проведено Харьковским национальным университетом внутренних дел (научно-исследовательской лабораторией проблем психологического обеспечения правоохранительной деятельности) совместно с Харьковской областной государственной (военной) администрацией (департаментом оборонной, мобилизационной работы и взаимодействия с правоохранительными органами и департаментом науки и образования), Социологической ассоциацией Украины и Главным управлением Национальной полиции в Харьковской области в рамках комплексной региональной программы обеспечения публичной безопасности и порядка и противодействия преступности на территории Харьковской области на 2020-2022 годы и Плана мероприятий на 2021-2023 годы по реализации стратегии развития Харьковской области на 2021-2027 годы.
монографія
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Монографії. Monographs. Монографии; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; правоохоронні органи; поліція; довіра; безпека; ефективність; взаємодія поліції з населенням; громадська думка; образ поліції; корупція; Харків; Харківська область; коррупция; corruption; правоохранительные органы; полиция; доверие; безопасность; эффективность; взаимодействие полиции с населением; общественное мнение; law enforcement agencies; police; trust; security; efficiency; interaction; public opinion