Види та психологічні особливості залежної поведінки - Бабенко, А. О.; Babenko, A. O. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 10 - 13 - С. 8 - 10, 2018)
Розкрито види та психологічні особливості залежної поведінки.

Types and features of dependent behavior are revealed.

Раскрыты виды и особенности зависимого поведения.
Бабенко А. О. Види та психологічні особливості залежної поведінки / А. О. Бабенко // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків, 2018. - С. 10 - 13.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; залежна поведінка; залежність; види залежності; зависимое поведение; зависимость; виды зависимости; dependent behavior; addiction; types of addiction