Психолого-педагогічні особливості підготовки майбутніх дільничних офіцерів поліції - Закаблук, М. В.; Zakabluk, M. V. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 90-92, 2017)
Розглянуто проблеми психолого-педагогічної підготовки майбутніх дільничних офіцерів поліції з позиції особистісно-діяльнісного підходу. Акцентовано на необхідності врахування структури професійної діяльності дільничного офіцера поліції при формуванні змісту психолого-педагогічної підготовки, а також індивідуально-психологічних особливостей особистості майбутніх дільничних офіцерів поліції.

The problems of psychological and pedagogical training of future students are considered precinct police officers from the perspective of a personal-activity approach. Emphasis is placed on the need to take into account the structure of professional activity precinct police officer when forming the content of psychological and pedagogical training, as well as individual psychological characteristics of the personality future district police officers.

Рассмотрены проблемы психолого-педагогической подготовки будущих участковых офицеров полиции с позиции личностно-деятельностного подхода. Акцентировано на необходимости учета структуры профессиональной деятельности участкового офицера полиции при формировании содержания психолого-педагогической подготовки, а также индивидуально-психологических особенностей личности будущих участковых офицеров полиции.
Закаблук, М. В. Психолого-педагогічні особливості підготовки майбутніх дільничних офіцерів поліції / Маргарита Вікторівна Закаблук // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 90-92.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; поліція; police; полиция; дільничний офіцер поліції; district police officer; участковый офицер полиции; психолого-педагогічна підготовка; psychological and pedagogical training; психолого-педагогическая подготовка