Інформація приватного характеру з ознаками таємниці як об’єкт кримінально-правової охорони в XIX–XX століттях - Хлопов, А. О.; Khlopov, A. O. (Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Сер.: Юридичні науки. - 2020. - Т. 31 (70), № 6. - С. 81-87, 2020)
Досліджено історичний розвиток уявлень щодо приватного життя людини з позиції інформації приватного характеру з ознаками таємниці як об’єкта кримінально-правової охорони, покликаного забезпечити недоторканність різних аспектів приватної життєдіяльності. Проаналізовано законодавство у сфері недоторканності приватного життя, передумови його формування на теренах українських земель та за кордоном.

The historical development of ideas about the private life of a person from the standpoint of private information with signs of secrecy as an object of criminal law protection, designed to ensure the inviolability of various aspects of private life. The legislation in the field of privacy, preconditions for its formation on the territory of Ukrainian lands and abroad are analyzed.

Исследовано историческое развитие представлений о частной жизни человека с позиции информации частного характера с признаками секретности как объекта уголовно-правовой охраны, призванного обеспечить неприкосновенность разных аспектов частной жизнедеятельности. Проанализировано законодательство в сфере неприкосновенности частной жизни, предпосылки его формирования на территории украинских земель и за рубежом.
Information of private character with signs of secrecy as an object of criminal legal protection in the XIX–XX centuries
Хлопов, А. О. Інформація приватного характеру з ознаками таємниці як об’єкт кримінально-правової охорони в XIX–XX століттях / Хлопов А. О. // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Сер.: Юридичні науки. - 2020. - Т. 31 (70), № 6. - С. 81-87. - DOI: https://doi.org/10.32838/TNU-2707-0581/2020.6/14.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; історико-правовий аналіз; историко-правовой анализ; historical and legal analysis; інформація; информация; information; інформація приватного характеру з ознаками таємниці; information of private character with signs of secrecy; информация частного характера с признаками секретности; законодавство; законодательство; legislation; приватність; конфиденциальность; privacy; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; кримінально-правова охорона; уголовно-правовая охрана; criminal law protection