Пояснення осіб як процесуальні джерела доказів у кримінальних провадженнях про кримінальні проступки: сучасний стан - Скляр, О. С.; Skliar, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6179-3329; Зосим, Р. С.; Zosym, R. S. (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 344-346., 2020)
В статті розглянута новела КПК України про пояснення осіб як процесуальні джерела доказів у кримінальних провадженнях про кримінальні проступки. The article considers the novelty of the CPC of Ukraine on the explanation of persons as procedural sources of evidence in criminal proceedings on criminal offenses. В статье рассмотрена новелла УПК Украины об объяснениях лиц как процессуальных источниках доказательств в уголовных производствах по уголовным проступкам.
Скляр, О. C. Пояснення осіб як процесуальні джерела доказів у кримінальних провадженнях про кримінальні проступки: сучасний стан / Олександр Сергійович Скляр, Руслана Сергіївна Зосим // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 344-346.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальний проступок; criminal offense; уголовный проступок; пояснення; explanation; объяснение