Механізм вчинення насильницьких злочинів і правопорушень проти членів сім’ї - Блага, А. Б.; Blaha, A. B. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 16-20, 2004)
Проаналізовано механізм вчинення насильницьких злочинів і правопорушень проти членів сім’ї. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализирован механизм совершения насильственных преступлений и правонарушений против членов семьи. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The mechanism of the perpetration of violent crimes and offenses against family members is analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Блага, А. Б. Механізм вчинення насильницьких злочинів і правопорушень проти членів сім’ї / А. Б. Блага // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 16-20.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; злочин; crime; преступление; насильство в сім’ї; насилие в семье; domestic violence; насильство; violence; violence