Джерела міжнародно-правового регулювання праці та їх вплив на національне законодавство - Чорноус, О. В.; Chornous, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1475-7990 (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 249-253, 2012)
Розглянуто міжнародні нормативно-правові акти, стандарти та їх вплив на правове регулювання національного законодавства у сфері праці. Проаналізовано акти Міжнародної організації праці з питань встановлення стандартів у сфері праці і зайнятості.

International normative and legal acts, standards and their influence on legal regulation of national legislation in the field of labour is considered. The documents of International Labour Organization on the issue of the implementation of standards in the field of labour and employment are analyzed.

Рассмотрены международные нормативно-правовые акты, стандарты и их влияние на правовое регулирование национального законодательства в сфере труда. Проанализированы акты Международной организации труда по вопросам имплементации стандартов в сфере труда и занятости.
The sources of international and legal regulation of labour and their influence on national legislation
Источники международно-правового регулирования труда и их влияние на национальное законодательство
Чорноус, О. В. Джерела міжнародно-правового регулювання праці та їх вплив на національне законодавство / О. В. Чорноус // Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 249-253.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міжнародне право .International Law. Международное право; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; Міжнародна організація праці; Международная организация труда; International Labour Organization; законодавство; законодательство; legislation; міжнародні стандарти; международные стандарты; international standards