Протидія корупції як необхідна умова забезпечення розвитку України - Савчук, Т. І.; Savchuk, Т. І.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8024-5136 (Сучасна Європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України: тези доп. міжн. наук.-практ. конф. (м. Харків 11 квітня 2019 р.) / МВС України, ХНУВС. – Харків, 2019. С. 215-216., 2019)
Розглянуто основні напрями протидії корупції як умови забезпечення розвитку держави Рассмотрены основные направления противодействия коррупции как условия обеспечения развития государства The main directions of combating corruption as a condition for ensuring the development of the state are considered
Савчук Т.І. Протидія корупції як необхідна умова забезпечення розвитку України //Сучасна Європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України: тези доп. міжн. наук.-практ. конф. (м. Харків 11 квітня 2019 р.) / МВС України, ХНУВС. – Харків, 2019. С. 215-216.
Keywords: корупція; corruption; протидія корупції; anti-corruption; коррупция; противодействие коррупции