Досвід професійної підготовки майбутніх працівників поліції країн Західної Європи - Колісніченко, В. В.; Kolisnichenko, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4896-7889; Боровик, М. О.; Borovyk, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0943-6735 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 70-72, 2020)
Висвітлено питання професійної підготовки поліцейських у країнах Західної Європи. Розкрито принципи на яких базується підготовка поліцейських у закордонних країнах такі, як: орієнтація навчання на конкретний досвід, орієнтація процесу навчання на концептуалізацію, розвиток фізичних якостей , індивідуальний підхід до курсантів та слухачів, орієнтація на активне експериментування.

The issues of professional training of police officers in the countries of Western Europe are covered. The principles on which the training of police officers in foreign countries is based are revealed, such as: orientation of training on concrete experience, orientation of the training process on conceptualization, development of physical qualities, individual approach to cadets and listeners, orientation on active experimentation.

Освещены вопросы профессиональной подготовки полицейских в странах Западной Европы. Раскрыты принципы на которых базируется подготовка полицейских в иностранных странах такие, как: ориентация обучения на конкретный опыт, ориентация процесса обучения на концептуализацию, развитие физических качеств, индивидуальный подход к курсантам и слушателям, ориентация на активное экспериментирование.
Колісніченко, В. В. Досвід професійної підготовки майбутніх працівників поліції країн Західної Європи / Колісніченко В. В. , Боровик М. О. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 70-72.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; поліція; полиция; police; підготовка поліцейських; подготовка полицейских; police training; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; фізична підготовка; физическая подготовка; physical training; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; принципи підготовки; принципы подготовки; principles of training