Про удосконалення структури та змісту висновку експерта - Лапта, С. П.; Lapta, S. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5401-5086 (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 115 - 118, 2004)
Розглядаються і порівнюються нормативні акти, присвячені експертній діяльності в Україні, з метою виявлення у них розбіжностей. Розглядаються окремі проблеми змісту експертного висновку, зокрема зазначення у ньому даних про експерта при наявності загрози його життю та здоров’ю та технічної інформації при дослідженні таких об’єктів як саморобні вибухові пристрої, саморобна або перероблена вогнепальна зброя, наркотичні засоби і т.п.. Рассматриваются и сравниваются нормативные акты, посвященные экспертной деятельности в Украине, с целью выявления в них разногласий. Рассматриваются отдельные проблемы содержания экспертного заключения, в частности указания в нем данных об эксперте при наличии угрозы его жизни и здоровью и технической информации при исследовании таких объектов как самодельные взрывные устройства, самодельная или переделана огнестрельное оружие, наркотические средства и т.д. . Normative acts devoted to expert activity in Ukraine are considered and compared in order to identify differences in them. Some problems of the content of the expert opinion are considered, in particular indication in it of data on the expert in the presence of threat to his life and health and technical information at research of such objects
Лапта, С. П. Про удосконалення структури та змісту висновку експерта / С. П. Лапта // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2004.- Вип. 26.- С. 115 - 118
Keywords: висновок експерта; вывод эксперта; судові експертизи; судебные экспертизы; судово-медичні експертизи; судебно-медицинские экспертизы; експертизи вибухових пристроїв; экспертизы взрывных устройств; експертизи наркотичних засобів; экспертизы наркотических средств; експертизи вогнепальної зброї; экспертизы огнестрельного оружия