Концепція кримінально-правових смислів у рамках кримінотеології з відстоюванням «суспільної небезпеки» - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 19-20 трав. 2023 р.). – Суми, 2023. – С. 134-141, 2023)
Надано авторську концепцію кримінально-правових смислів сутності суспільної небезпеки з точки зору кримінотеології.

The author's concept of the criminal-legal meanings of the essence of public danger from the point of view of criminotheology is given.

Дана авторская концепция уголовно-правовых смыслов сущности общественной опасности с точки зрения криминотеологии.
Keywords: кримінотеологія; суспільна небезпека; criminotheology; public danger; общественная опасность