Розуміння покарання у філософських вченнях Стародавнього Китаю - Логвиненко, Є. С.; Lohvynenko, Ye. S.; Логвиненко (Велика) Євгенія Сергіївна (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.). - Харків: ХНУВС, 2017. - С.118-120, 2017)
Розкрито мету та особливості розуміння покарання у Стародавньому Китаї.

It tells about the purpose and features of understanding punishment in ancient China.

Раскрыты цели и особенности понимания наказания в Древнем Китае.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; покарання; Стародавній Китай; «уложення законів»; система «нагород і покарань»; наказание; punishment; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Древний Китай; ancient China; China; Китай; Історія. History. История; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience