Актуальні питання діяльності правоохоронних органів у сфері протидії організованій кіберзлочинності та торгівлі людьми - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 листоп. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 14-16, 2018)
Проаналізовано проблемні питання, які можуть виникнути на шляху ефективного вирішення завдання протидії організованій кіберзлочинності та торгівлі людьми. Визначено пріоритетні напрямки роботи правоохоронних органів України у цій сфері.

The problem issues that may arise in the way of effective solution of the problem of counteraction to organized cybercrime and trafficking in human beings are analyzed. The priority directions of work of law enforcement agencies of Ukraine in this sphere are determined.

Анализируются проблемные вопросы, которые могут возникнуть на пути эффективного решения проблемы противодействия организованной киберпреступности и торговле людьми. Определены приоритетные направления работы правоохранительных органов Украины в этой сфере.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; кіберзлочинність; киберпреступность; cybercrime; cybercrime combating; протидія кіберзлочинності; противодействие киберпреступности; торгівля людьми; торговля людьми; trafficking in human beings; протидія торгівлі людьми; противодействие торговле людьми; combating crime; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine