Криміналістичне дослідження матеріалів та засобів звукозапису - Корнієнко, В.В.; Korniienko, V.V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7682-1281 (Актуальні проблеми криміналістичного та експертного забезпечення діяльності правоохоронних органів та суду в Україні : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.). – Харків: НДІ ППСН, 2021. – С. 36-38, 2021)
Розкрито сутність судової акустики як підгалузі криміналістичної науки. Розглянуті теоретичні питання дослідження джерел звуку та їх слідів-носіїв.

The essence of forensic forensic acoustics is revealed. The theoretical questions of the study of sound sources are considered.

Раскрыта сущность судебной акустики как подотрасли криминалистической науки. Рассмотрены теоретические вопросы исследования источников звука и их следов-носителей.
Корнієнко, В. В. Криміналістичне дослідження матеріалів та засобів звукозапису / Василь Володимирович Корнієнко // Актуальні проблеми криміналістичного та експертного забезпечення діяльності правоохоронних органів та суду в Україні : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.) / Кримінол. асоц. України, Наук.-досл. ін-т публ. політики і соц. наук, Наук.-досл. ін-т соц. безпеки, політики, права, фінансів та бізнесу. – Харків: НДІ ППСН, 2021. – С. 36-38.
Корнієнко, В. В. (2021). Криміналістичне дослідження матеріалів та засобів звукозапису. Актуальні проблеми криміналістичного та експертного забезпечення діяльності правоохоронних органів та суду в Україні : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (Харків, 28 трав. 2021 р.), 36-38. вилучено із https://library.pp-ss.pro/index.php/ndippsn_20210528/article/view/korniienko.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; звукозапис; звукозапись; судово-акустичні дослідження; судебно-акустические исследования; forensic acoustic research; звук; фонограма; фонограмма; phonogram; судова акустика; акустика