Протидія корупції як необхідна складова розбудови правової, соціальної та демократичної України - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Радченко, К. А.; Radchenko, K. A.; Mykhailo Burdin (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.). - Харків : ХНУВС, 2019. - С. 19-20, 2019)
Розглянуто ризики, що стоять на загрозі становленню та розбудові правової, соціальної та демократичної України.

The risks threatening the establishment and development of the legal, social and democratic state of Ukraine are considered.

Рассмотрены риски, угрожающие становлению и развитию правового, социального и демократического государства Украина.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; anti-corruption; counteraction to corruption