Окремі аспекти механізму реалізації прав потерпілого в кримінальному процесі України - Абламський, С. Є.; Ablamskyi, S. Ye.; Абламський Сергій Євгенович (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 70-75, 2012)
Визначено поняття та дано характеристику механізму реалізації прав потерпілого в кримінальному процесі України. Подано пропозиції щодо удосконалення законодавства України.

Definition is determined and characteristics the mechanism of realization of rights for a victim in criminal procedure of Ukraine is given. Suggestions for perfection of legislation of Ukraine are given.

Определено понятие и дана характеристика механизму реализации прав потерпевшего в уголовном процессе Украины. Даны предложения по совершенствованию законодательства Украины.
Some aspects of the mechanism of the victim's rights in the criminal process of Ukraine
Отдельные аспекты механизма реализации прав потерпевшего в уголовном процессе Украины
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; потерпілий; пострадавший; victim; права потерпілого; права потерпевшего; правовий статус; правовой статус; legal status; законодавство; законодательство; legislation