Захист службових файлів і програмного забезпечення за допомогою контрольованого пошкодження даних - Тулупов, В. В.; Tulupov, V. V.; Барабаш, В. О.; Barabash, V. O.; Володимр Тулупов (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 168-170, 2023)
Розглянуто метод захисту службових файлів і програмного забезпечення за допомогою контрольованого пошкодження даних.

The method of protecting service files and software using controlled data destruction is considered.

Рассмотрен метод защиты служебных файлов и программного обеспечения с помощью контролируемого повреждения данных.
Keywords: захист службових файлів; кібербезпека; захист програмного забезпечення; контрольоване пошкодження даних; protection of service files and software; защита служебных файлов и программного обеспечения