Електронний посібник в умовах інформатизації освіти - Федорчук, М. В.; Fedorchuk, M. V. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р). – Харків, 2016. – С. 339-342, 2016)
На сьогодні актуальність дослідження такого поняття, як електронний навчальний посібник полягає у необхідності систематизації основних характеристик цього поняття, основних його переваг при традиційному навчанні та визначення місця та ролі в системі інформатизації освіти.

Today, the relevance of the study of such a concept as an electronic textbook lies in the need to systematize the main characteristics of this concept, its main advantages in traditional education and determine its place and role in the system of informatization of education.

Сегодня актуальность исследования такого понятия, как электронное учебное пособие, заключается в необходимости систематизации основных характеристик этого понятия, основных его преимуществ при традиционном обучении и определения места и роли в системе информатизации образования.
Федорчук М. В. Електронний посібник в умовах інформатизації освіти / Федорчук М. В. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 339-342.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; електронний посібник; інформатизація освіти; электронное пособие; информатизация образования; electronic guide; informatization of education; електронний навчальний посібник