Правова свідомість: загальна характеристика, основні риси та структура - Пінська, О. С.; Pinska, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5169-0123 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 784–788, 2011)
Розглядаються поняття правової свідомості та її структурних елементів: правової психології, правової ідеології та правової поведінки. Розкриваються сутність правової свідомості, основні риси та її значення в розвитку демократичної держави.

The definitions of sense of justice and its elements of structure: legal psychology, legal ideology and legal behavior are studying. The essence of sense of justice, its main features and importance in the development of the democratic country are revealing.

Рассматриваются понятия правового сознания и его структурных элементов: правовой психологии, правовой идеологии и правового поведения. Раскрываются суть правового сознания, основные черты и его значение в развитии демократического государства.
Sense of Justice: Common Characteristic, Main Features and Structure
Правовое сознание: общая характеристика, основные черты и структура
Пінська, О. С. Правова свідомість: загальна характеристика, основні риси та структура [Електронний ресурс] / О. С. Пінська // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 784–788. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11pocrtc.pdf.
Пінська О. С. "Правова свідомість: загальна характеристика, основні риси та структура." Форум права 1 (2011): 784-788.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; правова свідомість; правова психологія; правова ідеологія; правова поведінка; правовое сознание; правовая психология; правовая идеология; правовое поведение; правосвідомість; правосознание; legal awareness; lawful behaviour