Спеціальна фізична підготовка та її викладання у вищих навчальних закладах МВС України (науково-методичний аспект) - Вострокнутов, Л. Д.; Vostroknutov, L. D. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 285-289, 2003)
Запропоновано методику викладання спеціальної фізичної підготовки у вищих навчальних закладах МВС України. The method of teaching special physical training in higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine is offered. Предложена методика преподавания специальной физической подготовки в высших учебных заведениях МВД Украины.
Special physical training and its teaching in higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine (scientific and methodological aspect)
Специальная физическая подготовка и ее преподавания в высших учебных заведениях МВД Украины (научно-методический аспект)
Вострокнутов, Л. Д. Спеціальна фізична підготовка та її викладання у вищих навчальних закладах МВС України (науково-методичний аспект) / Л. Д. Вострокнутов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 285-289.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; спеціальна фізична підготовка; специальная физическая подготовка; special physical training; методика; method; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика