Використання інтерактивних методів навчання в навчальному процесі підготовки майбутніх поліцейських (на прикладі ХНУВС) - Бобро, Н. В.; Bobro, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8350-3695 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 68-71, 2018)
Обґрунтовано доцільність використання інтерактивних методів навчання при викладанні курсу «Партнерство правоохоронних органів та суспільство». Зосереджено увагу на деяких методах навчання, що активізують навчально-творчу діяльність.

The expediency of using interactive teaching methods in teaching the course "Partnership of law enforcement agencies and society" is substantiated. Attention is focused on some teaching methods that activate educational and creative activity.

Обоснована целесообразность использования интерактивных методов обучения при преподавании курса "Партнерство правоохранительных органов и общество". Сосредоточено внимание на некоторых методах обучения, активизирующих учебно-творческую деятельность.
Бобро, Н. В. Використання інтерактивних методів навчання в навчальному процесі підготовки майбутніх поліцейських (на прикладі ХНУВС) / Наталія Валеріївна Бобро // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 68-71.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харьковский национальный университет внутренних дел; інтерактивні методи навчання; interactive learning methods; интерактивные методы обучения; навчальний процес; learning process; учебный процесс; майбутні поліцейські; future police officers; будущие полицейские