Особливості підготовки кінологічних підрозділів на прикладі Австралії - Макаренко, В. C.; Makarenko, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3310-0684 (Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 47-50, 2018)
В роботі досліджено способи підготовки кінологічних підрозділів на базі «Австралійської програми з підготовки пошукових собак для прикордонної служби». Розглянуто діяльність службових собак у Федеральній поліції Австралії, а також питання підготовки та підвищення кваліфікації кінологічних підрозділів за Національною кінологічною програмою Федеральної поліції Австралії

In this paper, the ways of canine units training on the basis of the "Australian Border Force Detector Dog Program" were investigated. The activities of service dogs in the Australian Federal Police and the issues of training and raising qualifications for canine units in the National Detector Dog Training Program of the Australian Federal Police are reviewed.

В работе исследованы способы подготовки кинологических подразделений на базе «Австралийской программы по подготовке поисковых собак для пограничной службы». Рассмотрена деятельность служебных собак в Федеральной полиции Австралии, а также вопросы подготовки и повышения квалификации кинологических подразделений по Национальной кинологической программе Федеральной полиции Австралии.
Макаренко, В. С. Особливості підготовки кінологічних підрозділів на прикладі Австралії / В.С. Макаренко // Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 47-50.
Keywords: кінологія; кінологічна служба; службові собаки; Австралія; К-9; підготовка кінологів; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кинология; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; canine; кинологическая служба; служебные собаки; service dogs; подготовка кинологов; canine service unit; Australia; Австралия; K-9